Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

Μαμά Μπαμπά ελπίζω!

Το καλοκαίρι περνάει ξέγνοιαστα,ασχολούμαι σχεδόν αποκλειστικά με το διάβασμα (ναι ξεκίνησα τα φροντιστήρια).Αδυνατώ όμως όσο και να θέλω να αγνοήσω  την σκληρή  παγκόσμια επικαιρότητα. Από το Περού και την Βραζιλία μέχρι την Τουρκία και την Αίγυπτο( αν και στην τελευταία έχουμε έτοιμο εμφύλιο και όχι διαδηλώσεις). Τελευταία στάση όπως πάντα η Ελλάδα.
Η αγαπημένη μας γλυκιά Ελλάδα.
Μήπως να την πω η Νέα Ελλάδα του Σαμαρά. Μα όχι αυτή δεν θα με χωρούσε άρα δεν έχει φτιαχτεί ακόμα.Αυτή θα με αντιμετώπιζε πιο σκληρά από την σημερινή.
Μήπως να την πω η Ελλάδα της τυφλής( πια τυφλής μάλλον της έχουν βγάλει τα μάτια και φοράει γυαλιά ηλίου για να μην το προσέξουμε) δικαιοσύνης.!!Ελευθερία στον Κώστα Σάκκα εδώ και τώρα!!
Μήπως να την πω η Ελλάδα  της εξέλιξης ,κάτι σαν την θεωρία του Δαρβίνου.Το Δεκέμβρη του 2008 ένας αστυνομικός σκότωσε τον Αλέξη ( ναι κάποιοι δεν τον ξεχάσαμε ακόμα) και το καλοκαίρι του 2013 ολόκληρη η δικαιοσύνη σκοτώνει τον Σάκκα. Το επόμενο θα είναι να μας πάρει το κράτος όλους σβάρνα.
Το βρήκα είναι η Ελλάδα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο θεωρείτε ένα πίθηκος με μια γαλανόλευκη στα χέρια του.
Είναι η Ελλάδα με 27% ανεργία και παρόλα αυτό θυμάσαι την αλληλεγγύη μόνο όταν απειλείτε ο κώλος σας. Θάνατος στους βολεμένους που ξέχασαν να ονειρεύονται.

Ναι η Ελλάδα είναι όλα τα παραπάνω και πιο πολλά. Και εμένα τι με νοιάζει.Εγώ την λέω η Ελλάδα που ελπίζει .

ΥΓ. Πείτε μου δεν είναι γαμάτο!


3 σχόλια:

 1. Το Σακκά τον σκοτώνει η ίδια η Ελλάδα. Αργοπεθαίνει,επειδή τόλμησε να παραδεχθεί το φρόνημά του σ' ένα -κατά τ' άλλα- «δημοκρατικό» κράτος. Νομίζω πως αν τελικά υποκύψει (του έχει κάνει μεγάλο κακό η απεργία πείνας,κινδυνεύει σοβαρά),οι περισσότεροι δεν θα αντισταθούν. Θα το περάσουν έτσι,στο ντούκου,όπως και πολλά άλλα άλλωστε... Αντικρίζοντας όλα αυτά,χάνω καμιά φορά την ελπίδα μου,όμως στο χέρι μας είναι να φέρουμε την ανατροπή! Ωστόσο,χαίρομαι να διαβάζω τέτοια κείμενα από ανθρώπους στην ηλικία μου πάνω-κάτω. Τιμή σου που προβληματίζεσαι.

  Μην πανικοβάλλεσαι με τα φροντιστήρια. Αν δεν κάνω λάθος είσαι ένα χρόνο μικρότερός μου... Πάρε δυνάμεις για το χειμώνα και μην αφήσεις κενά σε καμία,μα καμία περίπτωση!

  Φιλιά,κάνε κάνα μπάνιο και για 'μας στο νησί σου. :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φυσικά είναι στο χέρι μας.Με αυτό που ο καθένας θέλει να γίνει αρκεί να θυμάται ότι ήταν το όνειρο του και να μην ξεπουληθεί.
   Ο Σάκκας δυστυχώς αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα του(το οποίο είναι λογικό και δίκαιο εφόσον έχουν περάσει οι μήνες προφυλάκισης δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του και φυσικά δεν έχει γίνει δίκη) θα το τραβήξει μέχρι το τέλος.

   Ναι σε τάξη είμαι ένα χρόνο μετά από εσένα. Δεν έχω πανικοβληθεί ακόμα.Κρατάω :)

   Χιχιχι αμέ θα κάνω> Φιλάκια.

   Διαγραφή
 2. Έντι, σε ευχαριστώ για τα όμορφα που γράφεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή